Poštovane kolege,

U ime Centra za istraživanje i razvoj želim vas obavijestiti o održavanju događaja BOOSTing European collaboration among Industry 4.0 stakeholders, osmišljen s ciljem olakšavanja povezivanja organizacija zainteresiranih za razvoj konzorcija za programe Horizon Europe i I3 u području Industrije 4.0.

Događaj organizira Transilvania IT Cluster u suradnji s partnerima iz projekta BOOST i okupit će subjekte iz Španije, Estonije, Danske, Bugarske, Rumunije i drugih europskih zemalja kako bi istražili mogućnosti suradnje u području Industrije 4.0. BOOST partneri su: Transilvania IT Cluster Rumunjska, N-W Regional Development Agency Rumunjska, Tartu Science Park Estonija, Cluster Digital Catalonia Španjolska, Vejle Kommune Danska, Bugarski poslovni forum.

Bili bismo vam zahvalni ako biste mogli podijeliti ove informacije među svojim kolegama.

Format radionice je online, a dnevni red uključuje:

Registracija: https://boosting-european-collaboration-among-industry.b2match.io/

Sudjelovati mogu:

• Industrijski lideri i inovatori: Tvrtke, istraživački centri i sveučilišta svih veličina zainteresirani za predstavljanje prijedloga za pozive Horizon Europe 2024. i I3 povezane s temama Industrije 4.0.

• Predstavnici javnog sektora: Predstavnici gradova i drugih subjekata zainteresirani za razvoj rješenja Industrije 4.0 i predstavljanje prijedloga za relevantne pozive Horizon Europe i I3.

S poštovanjem vas srdačno pozdravljamo,