BIT Centar i Grad Tuzla su partneri na projektu “Javna nabavka inovacija za poboljsanje zelenog rasta u mediteranskog području / Public pROcureMent of INnovation boosting greEN growTh in MED area PLUS (PROMINENT PLUS), koji se finansira iz Programa Interreg MED Evropske Unije. 

U okviru projekta, planirana je jednodnevna obuka u oblasti javne nabavke inovacija za javnu upravu i ponuđače inovativnih rješenja, kroz predstavljanje smjernica, koristi i prednosti inovacijskih nabavki. Pozivamo Vas da uzmete učešće na besplatnom treningu na temu javne nabavke inovacija. Dnevni red obuke je u prilogu ovog poziva. 

Predavači na ovom treningu su iskusni stručnjaci iz Velike Britanije, Italije i Hrvatske, koji će svoja znanja predstaviti 24. maja 2022. godine, u vremenu od 10:00 do 13:40 sati, u hotelu Garden u Tuzli. Trening će biti dostupan i putem online ZOOM platforme, a web link za pristup platformi je u nastavku. 

Saznajte kako provesti nabavku inovacija, koji su njeni pozitivni učinci te poslušajte o primjerima dobre prakse u okviru projekta Prominent MED (https://prominent-med.interreg-med.eu/). 

Za sve one koji nisu u prilici uzivo pratiti obuku, na raspolaganju je web link za ZOOM Platformu, putem koje se mozete online ukljuciti na obuku:

Topic: PROMINENT PLUS_Save the Date-Workshop Innovation procurement

Time: May 24, 2022 10:00 AM Sarajevo, Skopje, Zagreb

Join Zoom Meeting

https://us06web.zoom.us/j/85227490183?pwd=QVdDT0IzTFhEMzhaWWtpRDBWNTZVZz09